Yhteystiedot

Heinän Puutarha, Salo

Heinän Puutarha on Suomen johtava chilituottaja. Jo vuonna 1989 perustettu perheyrityksemme toimii Salossa, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Nykyään päätuotteemme ovat muhkeaa makua pullollaan olevat chilit sekä itse kehittelemämme chilituotteet, joita löytyy myös valikoitujen jälleenmyyjien hyllyiltä. Chilejä olemme viljelleet jo vuodesta 1999 lähtien, joiden ohella meiltä saa myös tavallista, herkullisen makeaa ja rapeaa paprikaa. Jos siis arvostat lähellä tuotettua, kotimaista laatuchiliä, klikkaa itsesi verkkokauppaamme tai tule ostoksille puutarhalle!

Yhteystiedot

Heinän Puutarha
Hakamäentie 155
24130 SALO

Pentti Heinä
p. 040 836 3127
heinanpuutarha@gmail.com

Oletko tulossa käymään puutarhalla?

Otamme mielellämme vastaan vierailijoita, ja yleisesti ottaen olemme liki aina paikalla. Erityisesti isompien ryhmien kohdalla toivomme kuitenkin yhteydenottoa etukäteen; näin siksi, että paikalla on varmasti joku vierailijoiden saapuessa. Myös silloin, kun tulet noutamaan verkkokauppatilaustasi, on hyvä sopia noutoaika kanssamme. Emme vaadi kellontarkkuutta, vaan esimerkiksi aamupäivä/iltapäivä riittää.

Onko sinulla kysyttävää? Ota yhteyttä!

Mikäli sinulla on kysyttävää viljelemistämme lajikkeista, chilituotteiden tilaamisesta tai esimerkiksi vierailusta puutarhalle, ota meihin yhteyttä. Palaamme asiaan mahdollisimman pian! Nopeimmin meidät saa kiinni puhelimitse.