Mahtavat chilituotteet moneen makuun

Nyt voit tilata juuri sinun makusi mukaiset chilit netistä, sillä Heinän Puutarhan verkkokauppa toimittaa sekä tuoreet chilit että muut chilituotteet koko Suomeen! Chilimme tunnetaan virheettömästä laadustaan, maukkaudestaan ja makeudestaan.

Chili eli maustepaprika on kutkuttava mauste, joka koukuttaa aromikkuudellaan sekä tulisella potkullaan. Miedot chilit antavat ruoalle lempeää lämpöä, kun taas erittäin tuliset chilit saavat hien kihoamaan kokeneenkin chilinystävän otsalle ja maustavat ruoan suorastaan hehkuvan kuumaksi – eli juuri sellaiseksi, mitä tulisuuteen tottunut kaipaakin. Valikoimastamme löydät niin miedot, keskituliset, tuliset kuin erittäin tulisetkin chilit, kuten maailmankuulun Naga Morich -lajikkeen! Lisäksi ostoskoriin voi klikata myös muita makoisia chilituotteita kuten säilykkeitä, hilloja, mausteita ja sinappia.

Huomioithan, että tuore chili on sesonkituote. Tarkista saatavuus aina kunkin tuoteryhmän kuvauksesta ja ota yhteyttä, mikäli sinulla on kysyttävää saatavuuteen liittyen.

Tuoreet chilit ja muut chilituotteet

Chilit kotiovelle tai noutona

Koska chili on tuoretavaraa, olemme panostaneet toimitukseen ja käytämme tilausten toimittamiseen Matkahuoltoa.

Saat chilit kotiovelle tai vaihtoehtoisesti voit valita toimitustavaksi noudon puutarhalta. Tällöin varaamme tilaamasi tuotteet ja pakkaamme ne sinulle tullessasi noutamaan tilaustasi. Saat yli 150 € tilaukset ilman toimituskuluja, muutoin perimme 10 € toimituskulut.

Lisätietoja toimitusehdoista